Službu Sejmi.cz jsme vyvinuli především kvůli interním požadavkům. Často se nám stávalo, že se na stránkách klienta objevila nějaká chyba v některém z prohlížečů. Nejrychlejší řešení zjistit, co se stalo, je vidět klientovu obrazovku.

Sejmi.cz

Firemní teleport je bohužel momentálně nefunkční a tak nám musí stačit snímek obrazovky. Jelikož chceme pro naše klienty, co největší komfort a co nejmenší časové zatížení, vytvořili jsme službu Sejmi.cz. Jedná se o velmi jednoduché sejmutí/vyfocení obrazovky, které vám zabere maximálně 20 vteřin.

Někteří by si mohli ťukat na čelo a ptát se na co taková služba, když existuje klávesa Print Screen. Chtěli jsme všem našim zákazníkům a posléze i široké veřejnosti, co nejvíce zjednodušit a zrychlit tento úkon. Taktéž jsme chtěli předejít možnosti, že by klient například neměl grafický program, případně mu nefungovala samotná klávesa print screen (i takové případy jsou).

Jsme toho názoru, že tato služba usnadní práci i dalším uživatelům nebo firmám, stejně tak jako usnadnila a zefektivnila práci nám. S případným přáním, návrhem či dotazem nás kontaktujte na e-mailu podpora@nux.cz.