V závislosti nad nekonečným myšlenkovým brouzdáním a vnitřním nutkání sdělit širokému okolí mé obšírné pocity vztahující se k samotné podstatě slova optimalizace, jsem byl donucen uzavřít dohodu s vnitřním démonem Stephen(a) Edwin(a) King(a) a oprášit v sobě slohové dovednosti z dob, kdy neexistovalo nic, co by mělo větší cenu, nežli "kulaté melóny, ohnuté banány, či před pikolou za pikolou nesmí nikdo stát."

Btw. design/2013/pikola.jpg
Zdroj.:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Pikola

Přátelé, kamarádi, v prvé řadě se s ohnutými zády klaním, že jste zvládli dojít až sem, v té druhé - s neskonalým obdivem k Vaší trpělivosti - musím zmínit, že jakmile jste byli na vážkách a rozmýšleli zdali mi dáte druhou šanci ("ještě pár nesmyslných formulací a to okno zavírám") - bylo by ode mě fér podotknout, že nic více Vás tu nečeká. Tedy ač s bojácným pocitem na těle, skrze rapidní úbytek přátel na facebooku, se s Vámi pár vteřin po přivítání, loučím...

Těm střelcům, kteří pokračují v nekonečném putování v mé omezené literární tvořivosti, nabízím jednodenní výsledkové studie mého optimalizačního počínání.

Výsledková studie optimalizačního procesu se zaměřením na sociální inženýrství
Tedy následujíc křivky grafu slučující celodenní pozorování mého FB accountu, dospíváme k názoru, že se nic nestalo...?

Opak je pravdou vášnivý čtenáři, optimalizační proces má své tempo růstu. V prvé řadě je dobré porozumět tomu, že byť elementární změna, ohyb slova, způsob servírování a porcování ústního projevu má svůj dopad nejen na záležitosti týkající se osobního života ("když jsi v tísni, řekni to písni"), ale i s mimořádnou mírou vah, v nepochopeném světě jedniček a nul.

Pokud budeme chtít přetvořit význam slova pramenící z nadpisu článku, ve sloveso významové, pišme čitelně, mluvme srozumitelně, chovejme se slušně, milujme se s citem a výsledek se jistě brzy dostaví. :-)

S klepajícím prstem na rameni, [if $zverejnitTentoClanek][$plat = $plat - $premie][else][$plat][/if], se s Vámi v tomto naťukávacím článku loučím.